Breaking: LG G3 ødelagt - Glas og touch smadret.

Breaking: LG G3 ødelagt - Glas og touch smadret.

Jeg så nuttede hunde på reddit. På toilettet. Alt var godt. En lille forkert bevægelse og min LG G3 lå på gulvet. I 3 dele. Batteri, cover og telefon. Ødelagt glas og ingen touch. Skulle den ødelægges så var det hermed gjort ordentligt.

Er midlertidig gået tilbage til en ny "gammeldags" Nokia. Det er næsten helt behageligt.

Kigger naturligvis efter en ny. Har kigget på Huawei Mate 10 pro, Sony XZ1 Compact og en LG G6.


Author: badstue

Jeg er en rødbedehårfarvet piberygende fuldskægs provinstype, som er reflekterende, analytisk, til tider udadvendt menneske som har smag for godt øl og svensk strong cider, god stemning og luksus samt de dybere 1-1 samtaler. Cut the crap og kom til sagen. Bryder mig ikke om fliser, nyt tag og "jeg-har-lige-været-til-fødselsdag"-snak.

Comments on “Breaking: LG G3 ødelagt - Glas og touch smadret.”