#FørsteUndskyldningForIkkeAtPoste - Let hovedpine & sløvhed

enter image description here

Så kom den første undskyldning for ikke at poste. Jeg var sløj. Hovedpine og begyndende kvalme. Derfor: Denne post er skrevet dagen efter.

Måske fordi jeg havde læst om alle de gavnlige effekter fastning havde, og derfor ville prøve det af.

Eller fordi jeg sad oppe til klokken 2 forrige nat og spillede Men of War Assault Squad. Lige nu: Da jeg søgte efter Assault Squad 1 fandt jeg ud af, at der faktisk er en 2'er!! Hvordan pokker er det gået min næse forbi.

ELLER måske fordi jeg var til 3. barnedåb på en måned ?


Author: badstue

Jeg er en rødbedehårfarvet piberygende fuldskægs provinstype, som er reflekterende, analytisk, til tider udadvendt menneske som har smag for godt øl og svensk strong cider, god stemning og luksus samt de dybere 1-1 samtaler. Cut the crap og kom til sagen. Bryder mig ikke om fliser, nyt tag og "jeg-har-lige-været-til-fødselsdag"-snak.

Comments on “#FørsteUndskyldningForIkkeAtPoste - Let hovedpine & sløvhed”