Musik: Non-stop YouTube indhold uden youtube, ListenOnRepeat

På reddit fandt jeg flere snakke om en "ny" tjeneste, som trækker youtube-indhold ud og serverer det i en endeløs strøm. Den strøm kan være musik du selv tilføjer til din liste og ListenOnRepeat vil herefter sørge for resten. Den vil også meget gerne hjælpe dig med at finde ny spændende musik ud fra udvalgte emner.

Opdaterer dette opslag om ca. en uges tid med en kort anmeldelse.

Besøg ListenOnRepeat nu.

ListenOnRepeat website


Author: badstue

Jeg er en rødbedehårfarvet piberygende fuldskægs provinstype, som er reflekterende, analytisk, til tider udadvendt menneske som har smag for godt øl og svensk strong cider, god stemning og luksus samt de dybere 1-1 samtaler. Cut the crap og kom til sagen. Bryder mig ikke om fliser, nyt tag og "jeg-har-lige-været-til-fødselsdag"-snak.

Comments on “Musik: Non-stop YouTube indhold uden youtube, ListenOnRepeat”