Tillykke Caroline Wozniacki og tillykke Danmark!

enter image description here Oven på den store håndboldskuffelse er denne lørdagssejr en kæmpe forløsning. Ikke mindst for Caroline selv men især også for Danmark. Elsker når mit Danmark vinder i sport. Hvis man tror på "Med måde". Så er denne sejr også spot on, for det er så sjældent at vi vinder noget stort i DK.

Det var en god dag!


Author: badstue

Jeg er en rødbedehårfarvet piberygende fuldskægs provinstype, som er reflekterende, analytisk, til tider udadvendt menneske som har smag for godt øl og svensk strong cider, god stemning og luksus samt de dybere 1-1 samtaler. Cut the crap og kom til sagen. Bryder mig ikke om fliser, nyt tag og "jeg-har-lige-været-til-fødselsdag"-snak.

Comments on “Tillykke Caroline Wozniacki og tillykke Danmark!”