Værktøjskassen fra Den Digitale Journalist

Der er bare noget jordnært over kasser, kasse, kassen. Det har Silas Bang valgt at tage til nye højder med en meget omfattende kasse med værktøjer til især "Digitale Journalister".

Den del af Silas' blog som jeg linker til er den generelle værktøjskasse. Primært med gratis indhold med mindre andet er nævnt.

Se bare hvor lang siden er herunder: Jeg har været nødsaget til at formindske billedet 75% for ikke at ødelægge brugeroplevelsen for meget.

De forskellige kategorier er: Datavisualisering, Grafik/infografikker, Mapping/kort, Storymapping, Multimedie, Animation, Video, Gifs, VR/Interaktivitet, Lister, Digitale fortællinger og longreads, Spørgeskema/quiz, Tidslinjer, Fotos, Screenshots, Lyd, Embeds, Liveopdatering, Tekst, Diagrammer, Overvågning/research, Trafik/transport, Erhverv/politik og en Diverse.

enter image description here


Author: badstue

Jeg er en rødbedehårfarvet piberygende fuldskægs provinstype, som er reflekterende, analytisk, til tider udadvendt menneske som har smag for godt øl og svensk strong cider, god stemning og luksus samt de dybere 1-1 samtaler. Cut the crap og kom til sagen. Bryder mig ikke om fliser, nyt tag og "jeg-har-lige-været-til-fødselsdag"-snak.

Comments on “Værktøjskassen fra Den Digitale Journalist”