Video: A recycle a day keeps the doctor away

Plastik er der rigtig meget af. Især I ... alle steder faktisk efter hånden. Selv i vandet. Og sikkert i kaffen, som jeg har her ved siden af mig. Mikroplast.

Det er jo så nemt, at tage en plastikpose og putte sine varer heri. Eller købe noget dims med plastik emballage. Eller tage en kop kaffe på arbejdet med en plastik-røre-rundt-pind.

Ja eller købe noget legetøj, som er i.. plastik. Der er meget legetøj i plastik. Det går tit i stykker. Men holder længe. Eller hvad med en plastikflaske med vand og skruelæg i plast? Vi skal jo ha vand. Ikk?

Når det smides væk i jorden.. uden kontakt med solen kan det sådan set ligge der rigtig længe uden at der sker noget. Sådan næsten for altid.

Hvis plastikken kommer i kontakt med sollys går der ikke længe før det brydes op i mindre dele. Mikroplast. Heldigvis er der mange mennesker som ser det problematisk med al den plastik. Daniel Burd, en studerende på Waterloo Collegiate Institute, fandt ud af at nogle bestemte bakterier faktisk kan nedbryde disse plastikker. Kilde

Nå, men det var faktisk ikke det jeg ville skrive om. Animations Workshop'en i Viborg lavede en video sidste år i september, som netop omhandler denne plastik.

Se den øverst. Ja, du har vel allerede set den..


Author: badstue

Jeg er en rødbedehårfarvet piberygende fuldskægs provinstype, som er reflekterende, analytisk, til tider udadvendt menneske som har smag for godt øl og svensk strong cider, god stemning og luksus samt de dybere 1-1 samtaler. Cut the crap og kom til sagen. Bryder mig ikke om fliser, nyt tag og "jeg-har-lige-været-til-fødselsdag"-snak.

Comments on “Video: A recycle a day keeps the doctor away”