Her fandt jeg Windows 7 ISO til download

Jeg skulle reinstallere Windows 7. Et skridt baglæns. Så jeg tænkte.. hvad pokker gør jeg. Jeg har ikke sådan noget længere efter Windows 10. Men grundet en ældre enhed, som kræver Win7 var jeg nødsaget til det. Men hvor finder jeg en Windows 7 iso, som jeg kan brænde ud og installere fra?

Hvis jeg ikke kunne installere Windows 7 ville jeg stå med en mistet enhed og nødsaget til at købe helt nyt. Niks.

Løsningen fandt jeg på Computerworld, hvor en bruger linker til en lovlig iso, som fylder 3GB og er en multi iso på dansk.. Det betyder, at den indeholder alle de forskellige versioner, Enterprise, Pro, Home. Hent den her.


Author: badstue

Jeg er en rødbedehårfarvet piberygende fuldskægs provinstype, som er reflekterende, analytisk, til tider udadvendt menneske som har smag for godt øl og svensk strong cider, god stemning og luksus samt de dybere 1-1 samtaler. Cut the crap og kom til sagen. Bryder mig ikke om fliser, nyt tag og "jeg-har-lige-været-til-fødselsdag"-snak.

Comments on “Her fandt jeg Windows 7 ISO til download”