Her fandt jeg Windows 7 ISO til download

Jeg skulle reinstallere Windows 7. Et skridt baglæns. Så jeg tænkte.. hvad pokker gør jeg. Jeg har ikke sådan noget længere efter Windows 10. Men grundet en ældre enhed, som kræver Win7 var jeg nødsaget til det. Men hvor finder jeg en Windows 7 iso, som jeg kan brænde ud og installere fra?

Hvis jeg ikke kunne installere Windows 7 ville jeg stå med en mistet enhed og nødsaget til at købe helt nyt. Niks.

Løsningen fandt jeg på Computerworld, hvor en bruger linker til en lovlig iso, som fylder 3GB og er en multi iso på dansk.. Det betyder, at den indeholder alle de forskellige versioner, Enterprise, Pro, Home. Hent den her.


Author: badstue

Han gider ikke snakke sidst på dagen. Han er rødhåret. Han er langskægget. Langhåret. Ved meget om IT. Han har fundet mening i vandring. Fysisk. Udforsker om natten. Hjælper om dagen.

Comments on “Her fandt jeg Windows 7 ISO til download”