Skab flottere screenshots, helt automatisk

Screely er en gratis webtjeneste, som automatisk skaber flottere screenshots. Eller. Det som screely egentlig gør er "blot" at skabe en farvekant og OSx UI vinduekant. Dog er der en del features på vej, som giver lidt mere charme og funktionalitet.

Det her er mit første eksempel med screely: screely har skabt et screenshot af gdg

I stedet for det oprindelige screenshot: oprindeligt screenshot af gdg, godt det gik

Prøv selv på screely.com


Author: badstue

Jeg er en rødbedehårfarvet piberygende fuldskægs provinstype, som er reflekterende, analytisk, til tider udadvendt menneske som har smag for godt øl og svensk strong cider, god stemning og luksus samt de dybere 1-1 samtaler. Cut the crap og kom til sagen. Bryder mig ikke om fliser, nyt tag og "jeg-har-lige-været-til-fødselsdag"-snak.

Comments on “Skab flottere screenshots, helt automatisk”