Gratis: Lav alle de Personaer, som du har brug for

persona maker

Med Hubspots gratis persona-generator har du et stærkt værktøj til din virksomhed. Du kan her ud fra egne indsamlede data opbygge din målgruppe og få et mere konkret billede på hvorhen du bør gå og hvilke indsatser du bør tage.

Du kan lave dig selv. Dine kollegaer kan lave en persona. Du kan lave en persona ud igennem et interview.

Mulighederne er mange. Især med dette smarte værktøj, som hurtigt sætter dig op i fart.

Lav en persona


Author: badstue

Jeg er en rødbedehårfarvet piberygende fuldskægs provinstype, som er reflekterende, analytisk, til tider udadvendt menneske som har smag for godt øl og svensk strong cider, god stemning og luksus samt de dybere 1-1 samtaler. Cut the crap og kom til sagen. Bryder mig ikke om fliser, nyt tag og "jeg-har-lige-været-til-fødselsdag"-snak.

Comments on “Gratis: Lav alle de Personaer, som du har brug for”