MM-Visions redline kabinetter er dårlige men samtidig robuste

REDLINE kabinet fra MM Vision

Jeg har købt en del entry-gamer maskiner fra MM-vision. Samtlige med kabinettet REDLINE. Hold dig væk fra dem.

Hvad er der dårligt ved MM-Visions Redline kabinetter?

  • Tænd/sluk-knappen slides lynhurtigt. Den sidder herefter fast.
  • Irriterende fødder.
  • USB-indgange i toppen er dårlige. Trykkes nemt ned og ud af socket.

Når det så er sagt. Skal det siges, at de er usædvanlige holdbare ved tab. Samtlige ben og fronter falder af. Men selve metal-kassen som danner kernen er indtakt. Maskinen virker stadig ved et fald på 2 meter. Det er imponerende.


Author: badstue

Jeg er en rødbedehårfarvet piberygende fuldskægs provinstype, som er reflekterende, analytisk, til tider udadvendt menneske som har smag for godt øl og svensk strong cider, god stemning og luksus samt de dybere 1-1 samtaler. Cut the crap og kom til sagen. Bryder mig ikke om fliser, nyt tag og "jeg-har-lige-været-til-fødselsdag"-snak.

Comments on “MM-Visions redline kabinetter er dårlige men samtidig robuste”