Gratis designressourcer, lige til at hente.

enter image description here

Inde på Producthunt fandt jeg en samling med gratis designressourcer. Set ud fra min mening, ret god kvalitet.

Samlingen hedder noShit. Se selv samlingen her.

Da jeg så nogle koralfisk fandt jeg hurtigt strikkepinde og garn frem. Eller Gravit Designer. Strik strik strik og dette var resultatet. Efter 5 minutter.

enter image description here

enter image description here

enter image description here

Prøv selv i Gravit Designer.


Author: badstue

Jeg er en rødbedehårfarvet piberygende fuldskægs provinstype, som er reflekterende, analytisk, til tider udadvendt menneske som har smag for godt øl og svensk strong cider, god stemning og luksus samt de dybere 1-1 samtaler. Cut the crap og kom til sagen. Bryder mig ikke om fliser, nyt tag og "jeg-har-lige-været-til-fødselsdag"-snak.

Comments on “Gratis designressourcer, lige til at hente.”