God weekend

Stilhed før stormen. Flere uger uden stress. Nu snart tilbage til det gamle.

Anyways. Der har været tåget hele dagen. Og tåge kan jeg rigtig godt lide. Det giver sådan en fornemmelse af mystik og noget der kan blive farligt.

  • Når man sejler og der er tåget, er man på vagt.
  • Når man kører bil og der er tåget, er man på vagt.
  • Når man sidder på sit kontor og kigger ud på tågen, hygger jeg.

God weekend.


Author: badstue

Jeg er en rødbedehårfarvet piberygende fuldskægs provinstype, som er reflekterende, analytisk, til tider udadvendt menneske som har smag for godt øl og svensk strong cider, god stemning og luksus samt de dybere 1-1 samtaler. Cut the crap og kom til sagen. Bryder mig ikke om fliser, nyt tag og "jeg-har-lige-været-til-fødselsdag"-snak.

Comments on “God weekend”