Hvad sker der hvis du beder folk om at tegne en cykel?

Et dygtigt og klogt menneske har indsamlet billeder af cykler igennem 6 år. Og som du kan se er det tegnede cykler, fra forskellige mennesker. Netop for at se den store forskel, som det er at tegne noget så simpelt. En cykel. Mange vidste ikke hvordan en cykel fungerede. Andre lavede en cykel som var vildt unik. Men som ikke ville kunne fungere i virkeligheden. Og netop det sidste valgte forfatteren her at gå videre med.

I 2016 fik mennesket bag ideen til, at 3D-skabe de bedste af cyklerne. Det kan du se på hjemmesiden her.

enter image description here


Author: badstue

Jeg er en rødbedehårfarvet piberygende fuldskægs provinstype, som er reflekterende, analytisk, til tider udadvendt menneske som har smag for godt øl og svensk strong cider, god stemning og luksus samt de dybere 1-1 samtaler. Cut the crap og kom til sagen. Bryder mig ikke om fliser, nyt tag og "jeg-har-lige-været-til-fødselsdag"-snak.

Comments on “Hvad sker der hvis du beder folk om at tegne en cykel?”