Hvor blev lørdagen af ?

Hvor blev lørdagen af ? Kender du det når tiden går for hurtigt?

Det fik mig til at tænke over årsagen. Hvornår føler vi at tiden går hurtigt? Er det når vi har mange ting som skal klares, altså lidt stresset. Eller er det når vi har det sjovt? Eller er det når vi skal til noget, som tager ens opmærksom og tid fra det man gerne vil?

Eller er det en kombination af det hele?

Og hvordan får vi tiden til at blive længere. At vare længere?

Mit bud er ved kedsomhed.


Author: badstue

Jeg er en rødbedehårfarvet piberygende fuldskægs provinstype, som er reflekterende, analytisk, til tider udadvendt menneske som har smag for godt øl og svensk strong cider, god stemning og luksus samt de dybere 1-1 samtaler. Cut the crap og kom til sagen. Bryder mig ikke om fliser, nyt tag og "jeg-har-lige-været-til-fødselsdag"-snak.

Comments on “Hvor blev lørdagen af ?”