Android: Haven gør en alm telefon til en motion, lyd, vibration og lys-detektor. Hold øje med ubudne gæster eller babyen.

Med den gratis app fra Edward Snowden, Haven kan du gøre din gamle android telefon til en avanceret bevægelses, lyd, lys og vibrations-detektor.

Læs mere https://guardianproject.github.io/haven/

Installér via Google Play Store https://play.google.com/store/apps/details?id=org.havenapp.main

Omg.. det kører langsomt.

Nej hvor er det da træls, at noget kører så langsomt. Denne side kører langsommere end da Mormor skulle køre for anden gang i sit liv.. På den anden side kan det være reflekterende og igennem opgivenhed noget der måske er værd at sætte pris på ? Ahh...

Canon XH-A1 optager noisefree i lowlight. Wow.

Jeg har et gammelt videokamera liggende som bruger minidv bånd. Den gang var det vildt fedt. I dag er det knap så fedt. For hver gang du har fået noget raw footage i kassen skal du først capture 1:1 indholdet inden du kan editere.

Men nu her i 2017'ish er det sejt med retro, det lidt gammeldags og det analoge. Det som har lidt grain eller kant eller patina.

Dette kamera har lidt af det hele dels pga alderen men også pga brugen af bånd.

Det som er wow er dog den vilde noisefree kvalitet i low light og optagelser generelt. Masser af bokeh muligheder og hurtig fokus med 20x optisk zoom.

Se selv i videoen.