Breaking: LG G3 ødelagt - Glas og touch smadret.

Breaking: LG G3 ødelagt - Glas og touch smadret.

Jeg så nuttede hunde på reddit. På toilettet. Alt var godt. En lille forkert bevægelse og min LG G3 lå på gulvet. I 3 dele. Batteri, cover og telefon. Ødelagt glas og ingen touch. Skulle den ødelægges så var det hermed gjort ordentligt.

Er midlertidig gået tilbage til en ny "gammeldags" Nokia. Det er næsten helt behageligt.

Kigger naturligvis efter en ny. Har kigget på Huawei Mate 10 pro, Sony XZ1 Compact og en LG G6.

Musik: Non-stop YouTube indhold uden youtube, ListenOnRepeat

På reddit fandt jeg flere snakke om en "ny" tjeneste, som trækker youtube-indhold ud og serverer det i en endeløs strøm. Den strøm kan være musik du selv tilføjer til din liste og ListenOnRepeat vil herefter sørge for resten. Den vil også meget gerne hjælpe dig med at finde ny spændende musik ud fra udvalgte emner.

Opdaterer dette opslag om ca. en uges tid med en kort anmeldelse.

Besøg ListenOnRepeat nu.

ListenOnRepeat website

Apples HomePod kan ikke så meget som man skulle tro.

I følge Business Insider's research, så har Apples HomePod (smart højttaler?)et par ting der skal løses før den kan blive rigtig farlig for Amazon Echo og Google Home.

Lad os gå direkte til det, som Apple HomePod IKKE kan (det som er interessant her, den kan sikkert meget andet):

  1. HomePod can't pair with Android phones.
  2. HomePod doesn't recognize different people's voices.
  3. HomePod can't check your calendar.
  4. HomePod doesn't work well with other streaming services besides Apple Music. (Spotify, Tindal, and Pandora users won't be able to use Siri.)
  5. HomePod can't hook up to another device using an auxiliary cord.
  6. HomePod can't make calls on its own. (In order to make a call using HomePod, you have to dial the person's number on your iPhone, then manually select that the call play through HomePod.)
  7. The HomePod version of Siri isn't prepared to answer random questions like Alexa and Google Assistant.

Reaktioner og mere info kan findes på slashdot

Det er jo ikke fordi det er så voldsomt unormalt, at Apple ikke kan eller vil understøtte konkurrenten. Det er jo også det stærke ved Apple, at de kontrollerer alle punkter, som ofte giver en bedre stabilitet dog på bekostning af lukkethed. Hvad er man til?

#FørsteUndskyldningForIkkeAtPoste - Let hovedpine & sløvhed

enter image description here

Så kom den første undskyldning for ikke at poste. Jeg var sløj. Hovedpine og begyndende kvalme. Derfor: Denne post er skrevet dagen efter.

Måske fordi jeg havde læst om alle de gavnlige effekter fastning havde, og derfor ville prøve det af.

Eller fordi jeg sad oppe til klokken 2 forrige nat og spillede Men of War Assault Squad. Lige nu: Da jeg søgte efter Assault Squad 1 fandt jeg ud af, at der faktisk er en 2'er!! Hvordan pokker er det gået min næse forbi.

ELLER måske fordi jeg var til 3. barnedåb på en måned ?

Værktøjskassen fra Den Digitale Journalist

Der er bare noget jordnært over kasser, kasse, kassen. Det har Silas Bang valgt at tage til nye højder med en meget omfattende kasse med værktøjer til især "Digitale Journalister".

Den del af Silas' blog som jeg linker til er den generelle værktøjskasse. Primært med gratis indhold med mindre andet er nævnt.

Se bare hvor lang siden er herunder: Jeg har været nødsaget til at formindske billedet 75% for ikke at ødelægge brugeroplevelsen for meget.

De forskellige kategorier er: Datavisualisering, Grafik/infografikker, Mapping/kort, Storymapping, Multimedie, Animation, Video, Gifs, VR/Interaktivitet, Lister, Digitale fortællinger og longreads, Spørgeskema/quiz, Tidslinjer, Fotos, Screenshots, Lyd, Embeds, Liveopdatering, Tekst, Diagrammer, Overvågning/research, Trafik/transport, Erhverv/politik og en Diverse.

enter image description here

Frankrig 30 - 27 Kroatien - Spændende håndboldkamp

Vinder billede af Frankrig

Dag 24 ud af 365. Nu kom det mest ligegyldige post, beware!

Men wow en spændende kamp mellem Frankrig og Kroatien i håndbold her til aften. Jeg husker knap den danske som kom lige inden :-)

Nu skal vi så møde vores venner i Sverige på fredag. Til semifinalen. Jeg kan liiiige nå at komme hjem fra Modern Marketing Circus 2018 inden kampen starter.

Økologisk mad, hvile, bevægelse, meditation ..

Jeg har en ganske speciel og usædvanlig ven på facebook, som delte et opslag vedr sundhed. Det meste gav god mening.

"Blandt de vigtige forudsætninger for at helbrede kræft og de fleste andre sygdomme, både de alvorlige og de mindre alvorlige:

  • At neutralisere de toksiner og giftstoffer, der svækker immunforsvaret og giver næring til eller tiltrække patogener. (Alle de stoffer, der belaster kroppens afgiftningssystem og øger antallet af frie radikaler, fremskynder sygdomme. Fx kemisk forarbejdet fedtstoffer – i sær transfedtsyre – raffineret sukker som melis, koffein i større mængder, elektronisk stråling, lægemidler, kemo, stråling og kemiske miljøgifte som Roundup)

  • At styrke immunforsvaret for at fjerne alle patogener og holde dem væk.

  • I forbindelse med afgiftning af alle skadelige parasitter, virusser, bakterier, svampe, skimmelsvampe og former for gær og udskille disse fra kroppen.

Der er håb - have og søer dør, når de bliver forurenede, og ilten slipper op, men hvis de renses til et niveau, aktiveres deres selvhelbredelsessystem. Derefter renser søer og floder sig selv.

Præcis sådan fungerer det også for mennesker (2/3 af os består af vand) og bør ikke bestå af kemi, giftstoffer og syntetiske lægemidler!

Når vi er begyndt at afgifte og i stedet tilfører positiv energi i form af økologisk mad, hvile, meditation, stressforløsende metoder og bevægelse vil kroppens selvhelbredende system tage sig af resten".