Shaw Academy premium for livstid

Shaw Academy er... nej. Gå selv ind på deres hjemmeside og læs. Men kort, det er en undervisningsplatform. Som kører i semestre. Hvor du får undervisning, direkte, sammen med andre og hvor der er mulighed for at stille spørgsmål.

Der er mulighed for at få diplom for de udførte kurser. Efter endt prøve / tests.

Men hvorfor nævner jeg Shaw Academy? Det er fordi, at jeg fandt et livstids premium abonnement (er det så et abonnement?) for 99$. Hvis man som minimum tager det udvidet fotokursus burde pengene være brugt godt. Allerede ved første kursus.

Tjek selv tilbuddet her (Og det er naturligvis uden referencekode. Jeg tjener ikke penge på at henvise til tilbuddet).

Hvad er god lyd?

Hvad er god lyd? Kommer der god lyd ud af nogle dyre B&O hovedtelefoner? Hvor tæt er de på den neutrale lyd. Som vi vil opleve hvis vi selv var til stede? Jeg forestiller mig, at rigtig mange hovedtelefoner har skruet ekstra meget op for bass. Fordi unge skal ha slag i mellemgulvet. De skal flyttes.

Alle skal flyttes. Men med måde. Jeg kan godt lide, at få et så neutralt billede som muligt. Altså så tæt på originallyden som muligt.

Det har jeg fundet med Equalizer APO og sammen med mit Superlux HD 681. Der skal en profil til og det har youtuberen Oluv lavet til os. Programmet Equalizer APO er gratis. Det er profilen også. Hent programmet her. Og profilen her. Men du kan naturligvis også tune lyden selv. Det kræver dog viden om hvordan lyd hænger sammen. Prøv!

Egeplanker, nyt bord?

egeplanke

Vil det være godt med et rustikt, dog slebet egetræsbord? .. eller bord er måske i overkanten. Men egeplankebord. Et bord hvor man gerne må bruge kniv og økse som bestik, uden tallerken.

På den blå avis kan man købe noget stort og rustikt til omkring 1600 kr, vurderet som A-sortering. 3m langt og 50cm bredt.

Jeg tror det vil være fedt. Og sikke en duft det må give til rummet. Det kunne også være smart med indbyggede USB-ladestik ude i siderne.

Glædelig Sankthans!

Det foregik i det lokale paradis. Med bål, ganske som vi plejer. Pølser, sodavand og let minglen med alle dem, som man ikke har snakket med på Facebook.

Taget billeder af sin familie. Selfies. Front og bag. Men intet er naturligvis offentliggjort.

Glædelig Sankthans 2018! Også til dem, som ikke måtte tænde pga tørken i maj.

6 gratis tjenester til at scanne en fil for virus

antivirus

Jeg har været udsat for virus. Det har vi alle sammen, som har været på nettet. Enten uden at vide det eller med ganske stor vished om tilstedeværet af virus.

Men når mistanken er der. Især hvis vi har modtaget en fil eller hentet en. Er der virus i den? Er det nok at scanne med det indbyggede virusprogram eller det ene som man måske har betalt for?

Det mest sikre er, at scanne filen med en online virus scanner, som benytter rigtig mange forskellige antivirus-motorer. Det gør, at du med stor sikkerhed kan få et ja eller nej, til om filen indeholder virus.

Prøv selv og scan en fil for virus med denne liste:

Virustotal Antivirusmotorer: 67 Max filstørrelse: 256MB. Kommentar:

Jotti malware scan. Antivirusmotorer: 16 Max filstørrelse: 100MB. Kommentar: Jotti er den virusscanner med den grimmeste brugerflade.

OPSWAT Metadefender. Antivirusmotorer: 34 Max filstørrelse: 140MB Kommentar:

AVCaesar Antivirusmotorer: 10 Max filstørrelse:? Kommentar: Der er meget dybdegående information om den enkelte fil efter scanning.

Hybrid Analysis. Antivirusmotorer: 34+67 Max filstørrelse:? Kommentar: Søger i både Metadefender og VirusTotal. Så her kunne man sige, at man sparer tid. Der er som noget helt unikt også en funktion, som tager et screenshot af den scannede fil. Hvis altså det er en eksekverbar fil. Det er altså smart. Må være min favorit.

VirSCAN.org. Antivirusmoterer: 41 Max filstørrelse: 20MB. Kommentar: